De bruidsjurk

De bruidsjurk

Wat is een huwelijk zonder een stralende bruid? Dat betekent dat er veel, heel veel afhangt van de trouwjurk. De aanstaande bruid heeft uiteraard al een idee hoe die er uit moet zien, maar wat ook geldt is of dat binnen het vastgestelde budget mogelijk zal zijn.
Samen met haar beste vriendinnen en soms ma wordt geshopt op zoek naar die jurk waarin zij zich de prinses zal voelen. Sommigen gaan naar de moeder van een bekende Nederlandse artiest zoals Marco Borsato die bruidsjurken verkoopt. Anderen laten de jurk speciaal maken en weer anderen zullen een bruidswinkel uitkiezen waar ze hun droom willen waar maken.

Bruidsjurk

Smoking
Nadat de bruid haar jurk heeft gevonden zal zij enige druk uitoefenen op de bruidegom wat betreft zijn kleding. Het moet wel bij haar jurk passen, mag best wat moderner en wat vlotter dan een gewoon kostuum. Dus, nu is de bruidegom in spe aan de beurt om mee te gaan shoppen. Tegenzin of niet, hij moet er aan geloven. Voor de bruid zijn het heerlijke dagen, die en dat beseft ze terdege, mogelijk na het huwelijk minder vaak zullen terugkomen.
Na de jurk en de smoking komen uiteraard de schoenen, de kapper, de lingerie, het boeket, de trouwauto, de uitnodigingen, de kaarten bij het cadeautje voor de gasten en de kaarten voor het diner, zowel als de dank kaarten die naar de gasten gestuurd wordt na de bruiloft worden gestuurd en nog heel wat zaken om de hoek kijken.

Als de kleding op orde is, en de bruidegom diep ademhaalt en blij is dit avontuur te hebben doorstaan, zal hij ruw wakker worden van de mededeling dat nu de ringen aan de beurt zijn. Want men wil natuurlijk niet met een doorsnee ring op de proppen komen. Daarnaast zal de naam en trouwdatum gegraveerd moeten worden. Dus, ronde zoveel gaat van start. Er komt heel wat kijken bij een huwelijk. Vaak meer dan men zich realiseert.

Victoria-David-Beckham-Royal-Wedding-wags-21649457-403-594