Het stralende middelpunt van de bruiloft

Het stralende middelpunt van de bruiloft

Als er één dag is in je leven waarop je er goed wilt uitzien, dat is het wel je bruiloft! Trouwen doe je immers (als alles goed gaat), slechts één keer in je leven. Gelukkig zijn er genoeg professionals te vinden, die je kunnen helpen met je kapsel en make-up voor de grote dag!

Welk kapsel het beste bij je past, kan een langdurige zoektocht zijn, maar dat hoort allemaal bij de voorpret! Vraag familie of vrienden naar hun mening, maar blijf trouw aan je eigen opinie. Jij bent immers degene die met het kapsel rondloopt, niet zij. Maar of je nu kort, halflang of lang haar hebt, voor iedere lengte is er een prachtig bruidskapsel te vinden. Probeer een aantal dingen uit en je ziet vanzelf bij welke stijl jouw ogen beginnen te stralen.

Hetzelfde geldt voor make-up. Als je normaal geen make-up draagt, is het wellicht verstandig om niet ineens als een clown op je bruiloft te verschijnen. Probeer ook hierbij verschillende stijlen en wanneer je de juiste kleuren hebt gevonden voor je ogen, wangen en lippen, merk je dat vanzelf. Zorg dat je de make-up spullen meeneemt, zodat je altijd even je gezicht kunt bijwerken, mochten tranen van vreugde je mascara en oogschaduw doen uitlopen!

Mocht je tijdens het voorbereidingstraject van je bruiloft teveel stress oplopen dan is hier nog een leuke tip: Bij kapsalons als Hizihair kun je ook terecht voor een goede relaxmassage, zonder knipbeurt! Vraag voor dit soort behandelingen bij je eigen kapper, het is zeker geen standaard bij ieder kapsalon en zal ook niet op de menukaart staan.

 

Tags: , ,