Trouwschoen met een persoonlijk tintje

Trouwschoen met een persoonlijk tintje

Over het algemeen zijn de trouwlocatie, trouwjurk en de trouwauto de belangrijkste showstelers. Maar wat dacht je van trouwschoenen als uitgangspunt? Waar vele bij de traditionele witte of zwarte pumps of sandalen met een subtiel hakje blijven zijn er ook die een iets gewaagdere keus maken.

Ooit gedacht om op je sneakers te gaan trouwen? Bruidsschoenen zijn een leuke manier om iets van het traditionele af te stappen en ietwat meer persoonlijkheid te showen. Wat dacht je van speciaal voor de gelegenheid gepersonaliseerde Nikes? Of volledig uit hout gesneden schoenen met hak voor een iets natuurlijker tintje. En waar sommige dit voor de plechtigheid wellicht iets te ver vinden gaan is het tijdens de receptie en trouwfoto’s juist heel erg leuk. Probeer alleen niet te ver te gaan zoals deze serie bruidsschoenen.

trouwschoenen-mocassins-personal

De meeste zullen toch voor een wat traditionelere keus gaan. Witte sandalen met peeptoes of mooie zwarte pumps kunnen je trouwoutfit afmaken. En door materiaal keuze, kleur en hoogte kun je er toch veel eigen persoonlijkheid in kwijt. Let er bij het kopen van trouwschoenen wel op dat je een foto meeneemt van de jurk zodat je zeker weet dat ze bij elkaar passé. Houd rekening met de periode waarin je trouwt en de ondergrond waarvoor je gekozen hebt de trouwerij en receptie te geven.

zwarte-pumps-bruid

Om ervoor te zorgen dat je probleemloos op je bruidsschoenen de dag door komt is het verstandig om ze van te voren goed in te lopen, zeker wanneer je voor leren zolen hebt gekozen. Ook het oefenen van de eerste dans op de bruidsschoenen is erg verstandig zodat je niet op de tenen van je man staat tijdens de dans. Neem tenslotte ook altijd “foot petals” mee, dit zijn inlegzooltjes voor pumps. Hiermee kom je comfortabel en volledig in stijl de dag door.

Zie hier nog 8 andere tips voor het kopen van bruidsschoenen en hier de trends van 2013.

 

Tags: , ,